roel

Kunstschilder

Fotograaf

Theatermaker

 

Roel Walta maakt veel vrij werk en schildert moderne grote,
betaalbare en kleurrijke schilderijen in opdracht voor
particulieren en voor het bedrijfsleven.

Roel is autodidact en heeft al sinds zijn prille begin het geluk dat zijn kunst verkoopt zodat hij nu iedere dag aan het werk kan zijn. Veel van de moderne schilderijen van Roel Walta hangen in alle windstreken van Nederland. Regelmatig verlaat een groot betaalbaar modern kleurrijk schilderij ons land naar o.a. Duitsland en onze zuiderburen in België.

De grote schilderijen van Roel Walta laten zich het best omschrijven als moderne kunst voor een betaalbare prijs. Vaak zijn mensen, muziek, voorwerpen een inspiratiebron voor zijn schilderijen. De COBRA schilders (o.a. Corneille en Karel Appel) maar ook Herman Brood en Anton Heyboer zijn grote voorbeelden voor hem.

Niet alleen particulieren / bedrijven hebben een betaalbaar groot modern kleurrijk schilderij van kunstschilder Roel Walta aan de muur. Ook galerieën en de kunsthandel hebben de grote moderne kleurrijke doeken van kunstschilder Roel Walta in het bezit. En de vraag naar betaalbare moderne kleurrijke grote schilderijen / kunstwerken groeit gestaag.

Roel heeft zelf geen winkel/galerie ruimte. Hij heeft al zijn werken in eigen beheer. Zo houdt hij de prijs voor een werk betaalbaar. Hij betaalt immers geen huur aan dure ruimtes en/of bijbehorend personeel. Hij houdt het liefst alles in eigen hand. Daarom is deze online expositie van grote moderne betaalbare kleurrijke schilderijen een uitkomst.

Naast de schilderkunst en fotografie is Roel Walta werkzaam als theatermaker bij ” Het land van Jan Klaassen”. Ook dankzij het Land van Jan Klaassen kan Roel zijn schilderkunst en fotografie verder uitbreiden.

roel-footer